Wie zijn wij

Wij zijn jonge ondernemende mensen die een bijdrage leveren aan de maatschappij, we hebben gezamenlijk een groot sociaal en zakelijk netwerk je vindt ons over de hele wereld, dus ook bij jou om de hoek.

Elkaar insprireren om het beste uit onszelf te halen

Untitled-1
CVA-2020-JCI-KENNEMERLAND-4544-JCI-Nederland
annie-spratt-QckxruozjRg-unsplash
We zijn een actieve internationale vereniging met meer dan 170.000 leden in meer dan 115 landen en meer dan 5.000 steden over de hele wereld. In Nederland zijn we met 1.700 leden en 85 verenigingen actief.
Wereldwijd hebben we dezelfde visie: ‘To be the leading global network of young active citizens’. En deze visie bereiken we, door te investeren in onze missie. ‘To provide development opportunities that empower young people to create positive change’.

''To be the leading global network of young active citizens''

‘De kamer’ of ‘het lid’ bestaat niet. Iedereen haalt er op zijn of haar eigen wijze uit wat erin zit. En dat houdt niet op bij de grenzen van je gemeente of je land.

Alhoewel ‘de kamer’ dus niet bestaat, delen we wel dezelfde visie. ‘To be the leading global network of young active citizens’. En deze visie bereiken we, door te investeren in onze missie. ‘To provide development opportunities that empower young people to create positive change’.

Energie is ons fundament

Wij geloven dat wij het verschil kunnen maken en dát is belangrijk. Want juist met deze energie vormen de leden samen het fundament van de vereniging. Samen de schouders eronder zetten, daar lol aan beleven, en daarvan leren.
annie-spratt-QckxruozjRg-unsplash

Interesse om lid te worden van dé netwerkorganisatie voor young active citizens?

Enthousiast geworden over JKDDD?

Stuur ons een email of vul naastgelegen contactformulier in

Email

info@jkddd.nl

Email

info(at)jkddd .nl